Fördelarna med en spishäll med inbyggd fläkt

27 juni 2022
jonas_olsson

editorial

Du har just gått en lång harmonisk skogspromenad och bestämmer dig för att tillaga något riktigt gott. Du laddar upp köksbänken med grönsaker och andra ingredienser i regnbågens alla färger. Du börjar fräsa upp lök med färska kryddor och chili. Ångorna från spisen sprider sig i köket och får det att vattna sig i munnen. 

Utanför är solens sista strålar på väg ned och allt är så lugnt och harmoniskt tills… Brandlarmet börjar tjuta. Löken har bränt fast och det nasala ljudet från brandvarnaren får det att kännas som att dina trumhinnor är på väg att spricka.

Din dammiga köksfläkt har inte gjort sitt jobb och det harmoniska lugnet har förvandlats till ett högljutt kaos. Hade du istället haft en spishäll med inbyggd fläkt hade detta aldrig hänt. Fläkten skulle då automatiskt sättas på och suga in all ånga och rök då spisen är igång. Du skulle även ha kunnat njuta av solnedgången genom fönstren, då spishällen kan placeras var som helst.

 

Spishäll med inbyggd fläkt

 

Spishäll med inbyggd fläkt för alla kök

Med en spishäll med integrerad fläkt får du en sann kulinarisk upplevelse. Du får plats med flera kastruller och stekpannor och behöver inte avlägga plats i köket för en stor köksfläkt. Du kan välja om du vill ha din spis på köksön eller precis framför fönstret. Sluta krångla med köksfläktar som låter högt som vindkraftverk och ändå inte får jobbet gjort. Ingen matlagning ska behöva sluta i att brandvarnaren slår larm utan befogad anledning.

Njut av solnedgången efter en härlig skogspromenad, tillagandes något som doftar så gott att munnen vattnas. Uppfyll dina kulinariska drömmar med en spishäll med inbyggd fläkt i toppklass. Oavsett om du tillagar falukorv och makaroner eller entrecoté kommer du se ut som en mästerkock ståendes vid din nya spis. Framförallt slipper du kaosartade kvällar då köksfläkten inte gör sitt jobb.

Fler nyheter