Klassisk italiensk restaurang i Stockholm

03 mars 2022
jenny_olsson

editorial

Ciao Ciao Quattro är en härlig italiensk restaurang som ligger belägen i Vasastan i Stockholm. Restaurangen som erbjuder mängder av klassiska rätter på sin meny är lagade på färska och väldigt noggranna utvalda råvaror. När man besöker en italiensk restaurang så vill man ju åt den där sydeuropeiska känslan och det är precis vad man får när man besöker Ciao Ciao Quattro. Både inredningen och den väl uttänkta menyn gör att man förflyttas från Vasastan till Italien och man lämnar alltid restaurangen med en mätt mage och ett glatt humör.

En fulländad meny med något för alla.

Restaurang Ciao Ciao Quattro går att besöka under alla dagar och öppettiderna är Måndag-Fredag 16-23, under Lördag 12-23 och Söndag 12-22. Menyn består av en uppsättning klassiska italienska rätter och om vi tar en titt på förrätterna så finns det härliga val att göra. Som sig bör så finns det en fin variation av ostar i olika utförande men även musslor, räkor och lax. Den som är mer sugen på en carpaccio eller en klassisk bruschetta blir inte besviken då även det finns i förrättsmenyn.

italiensk restaurang

Bland varmrätterna erbjuds allt från fisk och skaldjur till risotto, lammracks och olika sorters kötträtter. Hos Ciao Ciao Quattro finns verkligen något för alla smaker och som en klassisk italiensk restaurang bör så har man ett väldigt fint utbud av olika pastarätter och härliga italienska pizzor. Det finns ett tiotal olika pastarätter att välja bland och man kan välja allt från en skaldjurspasta till en smakrik tryffelpasta. Upplev hela menyn här https://www.ciaociaoiv.com/ 

Restaurang Ciao Ciao Quattro är ett mycket bra val om man har problem med allergier då alla pastarätter kan beställas glutenfri eller som GI. Man kan alltid fråga personalen om man har andra allergier då de mer än gärna hjälper till att laga en lämplig rätt. Ett besök på den mysiga italienska restauranger rekommenderas varmt. 

Fler nyheter