Läkande kraft som återställer energierna

11 oktober 2019
admin

Vi människor har i alla tider letat efter metoder som kan bota och lindra smärta. Olika epoker i vår historia vittnar om olika tankar och teorier världen över. 

När dagens moderna medicinska behandlingar inte ger den effekt som man önskar, vänder sig många till mer alternativa metoder. 

Healing och healingsessioner är numera ett välkänt begrepp som inom många områden utvecklats av medarbetare inom vården. I dag är det lätt att bli behandlad med healing och det finns möjlighet att boka healingsessioner i Nyköping, bland annat hos https://www.kirsimarjahealing.se/ och på flera andra orter i Sverige. 

 

Healing betyder läkning

Healing betyder läkning och är ett samlingsnamn för alternativmedicinska metoder som fokuserar på att få kroppens energier i balans. 

Obalanser och blockeringar i energierna kan skapa reaktioner och symptom som trötthet, oro, nedstämdhet och stress. Healingens syfte är att lösa upp blockeringarna och komma till rätta med obalanserna så att energin kan flöda som den ska. Med hjälp av energin får kroppen och själen möjlighet att läka och må bra igen.  

Healing bygger på teorin om att kroppen själv vet vad som behöver läkas och att alla har möjlighet till självläkning. Det som krävs för självläkning är rätt redskap, rätt energiflöde och eget healingarbete.

Healingsessioner på plats och på distans

Healingsessioner kan ske genom att healern och den som ska ta emot healingen träffas för behandling. Healing kan också ske på distans och man kommer då överens om vilka rutiner som gäller. Att ta emot healing är väldigt behaglig och gör att energinivåerna ökar sin frekvens. Detta skapar en varm och harmonisk känsla som hjälper kroppen och själen att slappna av och läka. 

Alla människor kan med rätt övning både ge och ta emot healing och det finns även särskilda metoder för djurhealing. Många som arbetar med healing berättar om en stark drivkraft för att hjälpa andra. 

Fler nyheter