Letar du efter “magisk” behandling av migrän?

24 juni 2022
jonas_olsson

editorial

Migrän är sådan sak som är svår att föreställa sig om man inte själv har erfarenhet av det. Däremot förstår alla som faktiskt lider av besvären exakt hur illa det är. Det är på gränsen till att det överhuvudtaget ens går att beskriva med ord. Med begrepp som “fasansfullt”, “ohyggligt” och “skräckfyllt” kan åtminstone göra sitt bästa för att måla upp en bild av hur illa det faktiskt är när de där migränanfallen gör sig till känna.

Ibland upplever en hel del människor att det inte ens går att få bukt med problemet. De kanske letar hela livet, med ljus och lykta, efter någon eller något som ska kunna hjälpa dem att bli av med besvären. Säkerligen har de redan gått till flera läkare, kanske till och med specialister, och provat hela apotekets sortiment på potentiella läkemedel. Ändå kan det finnas personer som tror att loppet är kört och att de får lida av migrän livet ut.

 

migrän

 

Den första av tre önskningar

Samma personer har säkerligen flera gånger googlat på “migrän behandling” i desperata försök att hitta någon form av slut på smärtan. Kanske har de då hamnat på den här sidan: https://www.medelixirclinic.se/services. Och kanske är det också på den sidan som du bör hamna om du är en av dem som fortfarande upplever migränsmärtor. På just den sidan kanske faktiskt lösningen finns. Kanske blir det rentav den sista hemsidan för migränbehandling du besöker?

I så fall vore det som om en dröm slog in. Alltså, hade du hittat en magisk lampa innehållandes en ande som gav dig tre önskningar hade du säkerligen använt den första till att bli av med din migrän. Kanske till och med de två sista också, bara för att vara på den säkra sidan. Men eftersom det nu finns migränspecialister behöver du inte förlita dig på magiska andar.

Fler nyheter