Tandhygienist på Odenplan

05 april 2020
jenny_olsson

 

Det kan vara värt mycket att med jämna mellanrum besöka en tandhygienist eftersom de jobbar förebyggande. Genom att göra det kan man slippa problem med tänderna som annars skulle ha uppkommit. De tar bland annat bort tandsten, beläggningar och överskott av fyllningar. De kan också utföra putsning och polering av tänderna vilket gör att de ser fräschare ut då de tar bort en del missfärgningar som bland annat orsakas av kaffe, te och vin. 

Det är lätt hänt att man bara kontaktar tandläkaren när det är dags för kontroll eller när man faktiskt får problem med tänderna men genom att också besöka tandhygienisten hjälper man tänderna att bli mer motståndskraftiga mot karies och infektioner. Man ska givetvis också tänka på att ta hand om sina tänder själv också, varje dag. Man ska borsta tänderna minst två gånger om dagen med tandkräm samt använda verktyg för att göra rent mellan tänderna minst en gång om dagen. 

 

 

Om du bor i Stockholm och söker Tandhygienist Odenplan kan du vända dig till Tandvård Odenplan. Här kan du få hjälp med det mesta som rör tänder och inte minst behandling av en tandhygienist. Även om det kostar några kronor att underhålla tänderna ska man tänka på att man får mycket tillbaka och kan slippa både dyra utgifter och lidande i form av tandvärk och andra problem som man kan få av tänderna. Att gå och underhålla och göra ren sina tänder är en bra investering i sig själv som man då och då ska unna sig. Det gör att man både förebygger problem men också känner sig fräschare då tänderna till och med kan få ett nytt utseende om man har missfärgningar som de tar bort. 

Kliniken använder sig av den modernaste tekniken och personalen är väl uppdaterad och har lång och bred erfarenhet. 

 

Fler nyheter