Tantramassage i Malmö som öppnar upp sinnena

09 mars 2021
mikael_barani

Livet är fullt av händelser som känns mystiska och oförklarliga. Kanske har du själv råkat ut för något som känns nästan lite overkligt. Det kan vara synkronicitet som inträffar i vardagen – som när någon som du just har tänkt på plötsligt bara dyker upp på gatan.

Det kan nästan känns som om att livet, universum och allting har lite kul med dig och bjuder på sig själv, som en sorts skön lustigkurre.

Läk genom massage

Saken är den att det finns gott om saker som vi inte riktigt kan förklara. Ta något så vardagligt som gravitation. Det finns faktiskt inte någon som riktigt kan förklara hur det går till när ett äpple faller till marken.

På något sätt känns det ändå trösterikt att det finns mystik i vardagen. Kanske finns det något, eller några, därute som väntar på att vi ska upptäcka dem så fort vi bara har teknologin för att göra det. Vi kan trots allt till exempel endast uppfatta en bråkdel av det synliga spektrumet. Kanske står det någon rakt framför dig nu, men utan att du kan se vederbörande.

Vill man ha lite mystik i vardagen kan saker som tantramassage Malmö vara något som kan krydda till livet lite. Kanske kan du med denna massage väcka något till liv inom dig som du inte trodde fanns. Kanske kan du till och med hitta en väg till läkning av saker inom dig som du längre har undvikit att konfrontera.

För det som vi står emot som vill komma upp inom oss, det kommer att fortsätta knacka på och påverka våra liv. 
Det är först den dagen som du tar tjuren vid hornen som du verkligen har chansen att bli fri från vissa tanke- och handlingsmönster som du är benägen att upprepa.

Det är först den dagen som du verkligen börjar din resa mot inre frid och frihet.

Fler nyheter